Sziasztok,

Annyira boldog vagyok! 🙂
Még alig került ki szinte a gyűjtés, és máris arról számolhatok be nektek, hogy meg is van az első 13,5 km!
Szombaton örömmel láttam, hogy hamar összegyűlt ez a táv, így gyorsan meg is szervezetem a vasárnapi napra ennek teljesítését.
Ugyan hideg, de tiszta, napfényes idő ígérkezett, mondhatni ideális most ehhez a futihoz.
Családanyaként természetesen gondoskodtam arról, hogy a minden földi jóval megrakott leves korán tűzre kerüljön, és amíg csendesen rotyog, tudom is teljesíteni ezt a csodás feladatot.
Elmaradhatatlan futó társam, Shadow kutyám is érezte, hogy ez a vasárnap is különleges lesz, izgatottan ficánkolt, míg beöltöztem.
Az átmozgatást és bemelegítést követően nekivágtunk hát. A sima, úgymond formában tartó futásokhoz képest elmondani sem tudom, mennyivel örömtelibb akkor futni, amikor tudom, hogy minden kilométerben ott van a támogatásotok egy rászoruló kis lélek számára!
Csodás, kristálytiszta idő fogadott a hegyen, számos más futóval és kirándulóval egyetemben.
Felemelő érzések közepette csak úgy fogytak a kilométerek. Időnként kaptam egy kis bíztatást is menet közben, hiszen egyre többen tudják, hogy jótékony futóként szinte minden futásom mögött egy szívet melengető ügy áll, mint most is például Bencéé.

Bár megvallom őszintén, a terep nem volt a legkönnyebb, mert a táv nagyobb részén eléggé puha, saras volt a talaj, de legalább a kondimnak biztosan jót tett 🙂

Szóval, egyéni képességemhez viszonyítva nem a legjobb időt futottam – bár Shadow nagyon élvezte a terepet és kiválóan húzott végig -, viszont erőnlétileg sokat javított az izmaimon.
Szükségem is lesz rá, hiszen tudom, hogy ez csak a kezdet volt Bencének.
Folyamatosan érkeznek a támogatások, gyűlnek az újabb kilométerek, és hamarosan következik ismét egy hosszabb táv teljesítése a cél érdekében.
És nem csak Bencének, hiszen gyakorlatilag megállás nélkül szervezzük a gyűjtéseket és adományozásokat a kis betegeinknek, akiknek higgyétek el, minden egyes kilométer mögötti támogatás életmentő lehet.
Szívem szerint minden nap lefutnék akár egy Maratont is értük!
Osszátok kérlek, hogy minél többen tudjanak erről és támogassák Bencét és társait, és akkor talán még a napi maraton is összejöhet 🙂

U.i.: tudni akarjátok, mi a jó húsleves titka, mennyit kell főzni? Hát, jelentem, 13 kilométernyit 😀