Dobozba zárt csoda, Két tenyérben elfér. Mi juttatjuk oda, Hol gyermek már nem remél… 

Hosszú évek tapasztalatával rendelkezünk arról, hogy mennyi olyan gyerek van körülöttünk, akik reálisan nem remélhetik, hogy számukra bármit is tartogat a Karácsony ünnepe.

🙏🏼  A mindennapjaik nehézségei sajnos hamar felülírják gyermeki csodavárásukat, és legfeljebb álmaikban élhetnek át boldog pillanatokat.

💫  Mi azért tevékenykedünk évről-évre, hogy bebizonyítsuk, hogy az ő szintjükön igenis vannak még csodák, minden realitás ellenére ők is lehetnek szenteste olyan boldog gyerekek, mint szerencsésebb társaik.

🎁🧸  Montvai Nikolett „RuNikike” Jótékonysági Futónagykövet idén ismét megpróbálja a lehetetlent, és a Családok a Családokért Polgári Közhasznú Egyesület javára Ünnepi Jótékonysági Cipősdoboz Akciót indít.

🙏🏼  Ha úgy érzed, hogy valamivel te is ismeretlen jótevő lennél valakinek az életében, akkor kétféle módon csatlakozhatsz az akcióhoz:

🌟  Az Egyesület számlájára bármekkora pénzadományt juttathatsz.
Hidd el, a sok 1-2 ezer forint pont olyan sok gyermek karácsonyi boldogságát jelenti! Utalj tehát szíved szerint bármennyit az Egyesület

12600016-10128478-85933319

számú bankszámlájára (közlemény: Cipősdoboz), ami jó érzéssel tölt el téged, az ajándékokat pedig mi beszerezzük belőle.

🌟–  Amennyiben konkrét dolgot szeretnél adományozni, úgy bármelyik Pécelen megtalálható csomagautomatába vagy csomagpontra elküldheted: 

Címzett: Montvai Nikolett, e-mail: runikike@runikike.hu, telefonszám: 06 30 017 9653

❗️ Szépen kérjük, hogy adományként gyorsan romló élelmiszert ne küldj!

🧸📚  Amúgy minden más jöhet, ami a 4-10 éves korosztálynak megfelel, például:

    • ünnepi édességek
    • tartós élelmiszer
    • játék
    • ruha
    • használati tárgy
    • könyv
    • iskolai- és/vagy sportfelszerelés.

🎁  Legkésőbb december 23-ig izgatottan várunk minden pénz és tárgyi adományt, hogy a mi szeretetünkkel átitatva tölthessük meg még üres cipősdobozainkat, és juttathassuk el olyan helyekre, ahova ha mi nem küldünk, szinte biztos, hogy senki más nem fog.

Kérlek, segíts, hogy idén is segíthessünk!💝