A HÓNAP ÖRÖMHÍRE!

 
Mint emlékezhettek, tavaly tavasszal Tápióbicskén részt vettem az ExtremeRush 3.0 versenyen, ahol egy kiváló, ízig-vérig terepfutó versenyen képviselhettem egy jótékonysági ügyet a szervezők jóvoltából. Maga a pálya, a helyszín, és a lebonyolítás is kiváló volt, csakúgy, mint a versenyt követő hangulat és az adománygyűjtés eredménye is. Mindig szívesen emlékszem vissza a versenyre, és nagyon vártam már a híreket az idei eseményről.
 
A héten pedig egy csodás üzenet érkezett az ExtremeRush 4.0 főszervezőjétől, Gurály Gergőtől! Személyesen hívott meg az idei rendezvényre, és ismét biztosított arról az önzetlen támogatásról, mellyel most is lehetővé vélik, hogy jótékonysági adománygyűjtést csinálhatok a versenynapon, adománypont kihelyezésével! Tehát idén is lesz RuNikike stand és pavilon adománypersellyel! Nagyon boldog vagyok, hogy a versenyszervező csapattól kitüntetett odafigyelést kap a jótékonysági akcióm, és minden eszközzel segítenek abban, hogy az idén is sikeres gyűjtést rendezhessek.
 
Augusztus 26-án tehát irány Tápióbicske, és az ExtremeRush 4.0 🙂
A terepfutó verseny mellett persze megint kihagyhatatlan mókának ígérkezik a világhírű feleségcipelő verseny, ahol a kiváló szervezésnek köszönhetően részt vesz majd a világ jelenlegi vitathatatlan bajnok párosa is! Megtiszteltetés lesz velük rajthoz állni, és általuk talán lesz egy kis nemzetközi híradás is a RuNikike jótékonysági futónagykövet projektről is 😀
 
Az idei gyűjtés, csakúgy mint az ünnepi Mikulás futásé is a Családok a Családokért Polgári Egyesület javára lesz. Az egyesület országos szervezete által a megfelelő helyre juttatja el a megfelelő segítséget, vagyis biztosan az kapja azt a segítséget, akinek és amire aktuálisan szüksége van. Az időzítést tekintve a halmozottan hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek iskola kezdése lesz támogatva első sorban, ezért akinek anyagilag nincs lehetősége a helyszínen jótékonykodni, azzal is sokat segíthet, ha bármilyen iskola felszerelést ad le (ceruzák, tolltartó, táska, füzetek) adományként a RuNikike adomány-ponton.
 
Kérlek, vidd hát te is hírét az ExtreRush 4.0-nak, mert nagyszerű a verseny, a pálya, a szervezés, és minél több a résztvevő, annál sikeresebb lehet a jótékonysági akció is! Fogjunk össze ismét, hogy boldogan csillogó szemeket láthassunk a reménytelenség közepette élők között is! Nekem minden lépéshez ez ad erőt, mikor már fogy a levegő és sajognak az izmok, de ez az én vállalásom. Tőled csak egy megosztást kérek, és egy kis támogatást az Egyesület 12600016-10128478-85933319 számú számlájára, közleményben feltüntetve: RuNikike  🙂
Hálásan köszönöm ❤️🤗🙏