Időtartam: 9 óra 55 perc
Nyilvános Bárki a Facebookon vagy azon kívül
 

Péceli Jótékonysági Terepfutás

Gyönyörű környezetben, változatos terepen futhatsz a saját örömödre és egészségedért úgy, hogy közben másoknak is jót teszel!
Montvai Nikolett jótékonysági futó (RuNikike.hu), a BSI Futónagykövetének társszervezésében megrendezendő esemény kedvezményezettje a Globális Nézőpont Alapítvány, mely a futás helyszínén, a Pécel Szeme kilátópont környékén hoz létre mini állatkertet és állatsimogató központot gyermekek részére, amelyet a rászoruló családok ingyen látogathatnak .
A mini vadaspark és maga az esemény is egyben figyelemfelhívás a természeti értékek, az élővilág megóvásáért, a természetközeli, egészséges életmód népszerűsítéséért.
Az esemény nem verseny, hanem egyfajta közösségi megmozdulás, ahol családias, jó hangulatban mozoghatnak kicsik és nagyok egyaránt.
Felnőttek részére egy kb. 5 km-es, dimbes-dombos pálya került kialakításra, de a kisebb gyermekek is teljesíthetnek egy sík területen kialakított pár száz méteres pályán.
A gyermekek számára az esemény ideje alatt torna és egyéb versenyek-vetélkedők kerülnek megtartásra, valamint a természettel kapcsolatos érdekes információk hangzanak el, nem utolsó sorban pedig lehetőségük nyílik testközeli ismeretségre kis őzikékkel is.
 
A nevezési díj 3.000 Ft, melyet átutalással a Globális Nézőpont Egészségügyi Oktatási és Kulturális Alapítvány 11717009-22469339 számú OTP-s bankszámlájára fizetéssel, illetve a helyszínen készpénben lehet teljesíteni. (Céges fizetés és további adomány esetén adójóváírásra jogosító adományigazolás kerül kiállításra).
A nevezési díj teljes egészében a kialakításra kerülő mini állatkert és állatsimogató központ kialakítására fordítódik, amely egy egész évben látogatható élményközpont lesz.
 
Gyere akár egyedül, akár családostól, érezd jól magad, és segíts, hogy segíthessünk megmenteni a természetes élővilág csodáit!